hoće li im pomoći?

Real panično kupuje ove zime: Otkriveno tko će biti prvo pojačanje!

30.11.2017 u 09:36

Bionic
Reading

Svjesna da nije napravila dobar posao prošlog ljeta, uprava Reala odlučila je pojačati momčad ove zime, a prvi koji bi trebao stići u Madrid je golman Athletica Kepa Arizzabalaga...

'Kraljevski klub' nije dobro otvorio sezonu i zaostaje čak osam bodova za Barcelonom u Primeri, dok je u Ligi prvaka prepustio prvo mjesto u skupini Tottenhamu koji je bio bolji u međusobnim duelima.

  • +4
Real Madrid - Malaga, Primera - 13. kolo, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: JAVIER BARBANCHO

Uprava kluba predvođena predsjednikom Florentinom Perezom svjesna je da je rezultatski pad šampionske ekipe rezultat lošeg ljetnog prijelaznog roka, u kojem je izgubljen Alvaro Morata, a prava pojačanja nisu stigla.

Baš zbog toga španjolski mediji pišu o pokušaju kupovine Maura Icardija, cijenjenog argentinskog napadača koji će sigurno koštati više od stotinu milijuna eura, no veliko je pitanje hoće li ga Inter htjeti pustiti već ove zime.

Prva kupovina trebala bi ipak biti na sasvim drugoj poziciji. Naime, dnevnik Marca na temelju svojih izvora saznaje da će Real uz odštetu od 20 milijuna eura dovesti iz Athletic Bilbaa golmana Kepu Arizzabalagu.

Riječ je o 23-godišnjem talentu koji je ove sezone imao mnogo posla, jer Athletic ne igra dobro i muči se i u Primeri i u Europskoj ligi.

Real već dugo traži kvalitetnog golmana, s obzirom da Keylor Navas nema povjerenje čelnih ljudi kluba. Posao oko Davida de Gee je propao pa se madridski klub okrenuo baskijskom vrataru u kojem vide odlično pojačanje za budućnost...