POVRATNIK NA TEREN

Modrić priznao što ga je 'dignulo u visine'

14.03.2015 u 08:56

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i veznjak Reala, Luka Modrić vratio se na nogometne terene nakon gotovo četiri mjeseca izbivanja zbog ozljede koju je 'zaradio' u studenome prošle godine, na kvalifikacijskoj utakmici protiv Italije na San Siru

Dugo smo čekali Modrićev povratak. Još od studenoga i dvoboja u Milanu, kada je iznesen s travnjaka. No, kako je bila riječ o nezgodnoj ozljedi, onda žurbe nije smjelo biti. Međutim, u jednom trenu počelo se sumnjati u pravo Lukino stanje, a ćemu je možda najviše kumovao trener Reala Carlo Ancelotti, koji je Luku najavio u momčadi još u veljači.

No, sada je sve OK, Modrić je zaigrao protiv Schalkea, u utakmici koja će zbog rezultata odnosno poraza i loše igre biti ćim prije zaboravljena.

Jedan detalj s te utakmice ipak je posebno važan. A to je Modrićev povratak, bez kojeg Reala definitivno ne može.

'Ovacije navijača su me još na zagrijavanju gotovo izbacile iz takta. Nedostajao mi je teren i atmosfera oko njega, no ovakav doživljaj iskreno nisam očekivao. Jako me se dojmila publika, podigla mi je samopouzdanje u visine i hvala im još jednom na velikoj podršci', izjavio je Modrić za Sportske novosti.

Cijeli članak pročitajte OVDJE