DINAMOVCI NA TRGU

'Modri', prvo skočite pa recite 'hop'

16.05.2009 u 13:52

Bionic
Reading

Dolaskom na glavni zagrebački trg, Dinamovi su nogometaši izazvali pravu pomutnju među 5.000 okupljenih navijača. Jurčićevi su igrači imali zadatak podijeliti preostale besplatne karte za sutrašnju utakmicu, prvu u kojoj mogu potvrditi naslov prvaka

Iako nitko ne sumnja da će Dinamo u preostale tri utakmice osvojiti (barem) tri boda (kod kuće igra sa Slaven Belupom i Zagrebom te u Splitu s Hajdukom) i stići do novog naslova prvaka, preuranjena proslava možda ipak nije bila umjesna. Naime, i sam kapetan Igor Bišćan izjavio je nekidan da ozbiljne momčadi ne slave naslove prije nego se oni i osvoje, pa unatoč euforiji koja je zahvatila ljubitelje 'modrih' i depresiji navijača 'bilih', ostaje nejasno zašto nitko u klubu nije poslušao savjet igrača koji je s Liverpoolom pokorio Europu. Barem iz pristojnosti prema ostalim suparnicima.

Bilo kako bilo, navijači i igrači već su pobjedničkom transu, a u pozadini cijelog happeninga, na kojem je bio i Dinamov počasni predsjednik, ali i kandidat za gradonačelnika, kojeg bi Zagrepčani trebali izabrati sutra, mogla se iščitati poruka čelništva kluba.