prometno na Maksimiru

Modri ostaju bez jedne od najjačih karika; velikan spremio 15 milijuna eura i kreće po Dinamovog dragulja

08.06.2021 u 14:23

Bionic
Reading

Dinamo bi ovog ljeta mogao ostati bez Dominika Livakovića za kojeg ne nedostaje interesa

Dinamo se priprema za novu sezonu i kako izgleda Modri se žele najprije pojačati iskusnim napadačima. Kao što smo već pisali, na vratima Dinama su Mario Mandžukić i Duje Čop i dolaskom njih dvojice napad bi trebao biti kompletan. Sigurno je da će biti i odlazaka, a jedan od onih ključnih igrača koji su na odlasku je prvi golman Modrih i Hrvatske Dominik Livaković.

Talijanski mediji pišu kako je za Livakovića opasno zagrizao Jose Mourinho koji ga pod svaku cijenu želi dovesti u Romu koju je preuzeo na kraju protekle sezone. Portugalski trener slaže ekipu za iduću sezonu, a na mjestu vratara vidi upravo 26-godišnjeg Livakovića kojeg je imao prilike i uživo gledati kao trener Tottenhama kojeg je Dinamo izbacio iz Europske lige.

Nakon dobrih obrana u tim susretima Mourinho je znao da želi dovesti Livakovića, a sada će isto probati u Romi. Talijani pišu kako mu je vrijednost 15 milijuna eura, a podsjećaju i na utakmicu s Belgijom u kojoj se prvi golman Vatrenih dokazao s nekoliko sjajnih obrana, posebice onih kada je u istom napadu dva puta zaustavio Lukakua.

Osim Rome, Livakovića želi i Lille koji je nedavno svojeg golmana Mikea Maignana prodao Milanu.Zadranin je s Dinamom vezan do ljeta 2024. godine, a dobri nastupi na Euru će mu dodatno povisiti cijenu pa bi nakon velikog natjecanja mogao postati i jedan od najskupljih u Dinamovoj povijesti. Izgleda da je rastanak s Modrima sve bliži, ostaje samo za vidjeti koliko će njegov odlazak napuniti klupsku blagajnu.