bomba iz Maksimira

Dinamo pronašao veliko pojačanje za iduću sezonu; na Maksimir se vraća napadač koji je u modrome dresu već ostavio dubok trag

08.06.2021 u 11:20

Bionic
Reading

Dinamo vraća Duju Čopa koji je nedavno postao slobodan igrač

Dinamo se priprema za iduću sezonu u kojoj će pokuštati obraniti duplu krunu i plasirati se u Ligu prvaka. Za taj pothvat će trebati i neka pojačanja, a među prvim pridošlicama mogao bi se pojaviti nekadašnji napadač Modrih Duje Čop.

Prema pisanju Sportskih novosti ostali su samo detalji prije no što Čop postane novi napadač Dinama.Usmeni dogovor je postignut i ostaju samo formalnosti. Damir Krznar će na Čopa moći računati već od prvog dana priprema koje kreću 11. lipnja što znači da će u idućih nekoliko dana 31-godišnji napadač potpisati i vratiti se u Dinamo u kojem je igrao od 2012. do 2015. godine.

U tom periodu je za Modre nastupio 107 puta i zabio 58 golova, te upisao 16 asistencija. Osim za Dinamo, igrao je i za Hajduk, Nacional, RNK Split, Cagliari, Malagu, Sporting Gijon i Standard Liege s kojim mu je nedavno istekao ugovor pa će na Maksimir stići kao slovodan igrač.

Dolazak Čopa otvara neka nova pitanja u napadu. Dinamo već u napadačkoj liniji ima Brunu Petkovića, Marija Gavranovića, Komnena Andrića i Sandra Kulenovića pa je za očekivati da će netko od njih napustiti klub, bilo da ode na posudbu ili ostvari transfer. Čopov dolazak ujedno vjerojatno znači i da klub osdustaje od Denija Jurića ili Taichija Hare koji su bili na meti ovih dana.