Pregovori su u tijeku

'Modri' na pragu novog izlaznog transfera; nakon odlaska Nikole More i Damiana Kadziora u Dinamo stigla nova ponuda za stožernog igrača

29.08.2020 u 11:50

Bionic
Reading

Rizespor kojeg vodi Stjepan Tomas je ponudio milijun eura za Emira Dilavera, a u Dinamu razmišljaju o tome da prihvate ponudu

Dinamo bi uskoro mogao ostati bez jednog od svojih standardnih braniča. Emir Dilaver je na izlaznim vratima kluba. Sportske novosti pišu kako je za njega zainteresiran turski prvoligaš Rizespor kojeg vodi hrvatski trener Stjepan Tomas.

Dilaver je u Dinamo stigao na poziv Nenada Bjelice u ljeto 2018. godine za 800.000 eura i od tada je za 'modre' odigrao 68 utakmica i zabio dva gola. Prema Transfermarktu vrijedi oko tri milijuna eura, ali Rizespor je Dinamu ponudio tek milijun eura.

Iako se ne radi o ponudi koja oduševljava, u Dinamu navodno razmišljaju o njenom prihvaćanju kako bi uštedjeli na njegovoj plaći od 550.000 eura godišnje s obzirom na to da mu ugovor vrijedi još dvije godine. Možda će i Rizespor malo povisiti cifru ili ubaciti neki bonus i to bi trebalo biti to.

Dinamo je na ovom prijelaznom roku već zaradio pravo bogatstvo. Nikola Moro prodan je za 8.5 milijuna eura, Adrian Šemper za 1.5 milijuna, Roko Baturina za milijun i pol, a dodatnih 1.4 milijuna će sjesti na klupski račun od prelaska Amira Rrahmanija iz Verone u Napoli. Osim toga, samo je pitanje sata kada će Damian Kadzior i službeno otići u Eibar za dva milijuna eura, a izgleda da bi Zagreb mogao napustiti i Dilaver i tako dodatno osnažiti Dinamove financije.

Pogledajte još jednom najbolje golove 2. kola HT Prve lige.

Sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i pretkola Lige prvaka možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.