cristiano odahnuo

Mnogi ovih dana upiru prstom u Mandžukića, ali Ronaldo sigurno nije među njima

04.02.2019 u 13:35

Bionic
Reading

Iako je iz njegove pogreške nastao izjednačujući pogodak u remiju Juventusa i Parme, dnevnik Gazzetta dello Sport naglašava kako je Mario Mandžukić mnogo toga dobroga napravio u toj utakmici, a Cristiano Ronaldo odahnuo nakon oporavka omiljenog suigrača s kojim se sjajno nadopunjava na terenu...

Podsjetimo, zbog ozljede bedrenog mišića naš 32-godišnji napadač propustio je nekoliko Juventusovih utakmica tijekom siječnja, a ove subote napokon se vratio na travnjak u dvoboju Serie A protiv Parme.

  • +2
Serie A, Juventus - Parma Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je njegov oporavak dočekan s oduševljenjem, u toj je utakmici Mandžukić napravio pogrešku iz koje je Parma izjednačila u 93. minuti na 3:3, zbog čega su mnogi upirali prstom u njega nakon susreta, uključujući i trenera.

'Tako se ne igra u 93. minuti s loptom u nogama kod korner zastavice. Nema smisla čuvati loptu na terenu, pa jednostavno ju se ispuca na tribinu,' poručio je svom napadaču Massimiliano Allegri.

No, dnevnik Gazzetta dello Sport naglašava da nije bilo sve tako crno te da bi ga zapravo trebao braniti Cristiano Ronaldo koji u njemu ima idealnog suigrača u napadu.

Naime, u toj utakmici je Mandžo po treći put u sezoni asistirao za pogodak slavnom Portugalcu, a također je imao najviše dobivenih duela s protivničkim igračima (17), od toga 7 zračnih duela te se pobrinuo za najviše ubačaja s bokova (4) od svih nogometaša Juventusa.

'Mandžukić mu je namjestio treći pogodak u sezoni, koliko je i ovaj njemu dosada. Ronaldo se ponovo može smiješiti, vratio se čovjek koji mu olakšava posao,' piše ugledni talijanski list.

Sve u svemu, iako se dogodilo ispadanje iz talijanskog Kupa protiv Atalante pa remi s Parmom u nacionalnom prvenstvu, u Juventusu još nema razloga za paniku. Upravo zbog povratka ubojitog tandema kojeg čine Mandžo i Cristiano, s kojim torinski klub ove godine namjerava ozbiljno jurišati na osvajanje Lige prvaka...