klub u problemima

Je li Perišićeva pobuna glavni krivac za kaos u koji je odjednom upao Inter?

04.02.2019 u 12:09

Bionic
Reading

Nogometaši Intera doživjeli su ove nedjelje protiv Bologne treći neuspjeh u nizu i polako im dolazi u pitanje plasman u Ligu prvaka. Sve se to poklopilo s pobunom Ivana Perišića koji je od uprave zahtijevao odlazak iz kluba, a trener ga je zbog toga držao izvan sastava...

Interova sezona djelovala je prilično solidno sve do posljednjih nekoliko tjedana, kada se odjednom počela urušavati.

  • +4
Juventus - Inter, 15. kolo Serie A, 2018/19. Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Momčad koju vodi Luciano Spalletti u nizu je od četiri utakmice bez pobjede, ispala je u Kupu od Lazija, a u zadnjim susretima u Seriji A izgubila od Torina i Bologne.

Sve se to poklopilo s pobunom Ivana Perišića koji je prošlog tjedna tražio dopuštenje za odlazak iz kluba, trener ga zbog toga nije htio koristiti, a kemija u momčadi čini se da je uslijed svega toga trajno narušena. Ivan nije uspio otići, a njegov povratak na travnjak nije ništa promijenio na bolje.

Navijači su ovih dana bijesni na Perišića, ali i ostatak nogometnih zvijezda Intera, kao i na samog Spallettija.

'Već su mi zviždali i prije, to me ne dira. Svugdje sam doživio zvižduke, kao i pljesak. Kad publika plati karte, normalno da očekuje nešto više. Pogotovo kad se radi o klubu poput Intera,' rekao je strateg crno-plavih kojeg talijanski mediji već vide smijenjenog ako se nastavi kriza.

'Ako Inter ne voliš kad gubi, onda ga ne voliš ni kad pobjeđuje,' poručio je pak nervoznim navijačima kapetan Mauro Icardi.

Inter još može spasiti sezonu eventualnim uspjehom u Europskoj ligi u kojoj započinje nokaut fazu protiv bečkog Rapida, ali još važnija utakmica za Spallettija bit će ona u subotu protiv Parme u kojoj bi novi poraz možda i zapečatio njegovu sudbinu...