KONTROVERZNA ORGANIZACIJA

MMA borkinje u atraktivnom donjem rublju!

02.04.2014 u 10:28

Bionic
Reading

Amerikanci imaju razne MMA organizacije, a jedna je dosta kontroverzna. Riječ je o LFC-u (Lingerie Fighting Championships), a njene su članice djevojke koje se bore po pravilima slobodne borbe, ali u atraktivnom donjem rublju

Nakon američkog nogometa i košarke imamo i borkinje koje nastupaju u seksi odjeći. Ništa čudno za SAD, u kojem je sve moguće ako smatraju da neki proizvod može donijeti novac.

Lingerie Fighting Championships osnovala je Rony Taylor, poznati fitnes model, a ideju za to dobila je na jednom MMA događanju, na kojem je primijetila da je jedan ženski meč zasjenio sve muške borbe.

I krenula je u akciju u kojoj se vodila jednim diskriminirajućim pravilom - sve djevojke su (osim što su trebale imati borilačkog znanja) morale biti zgodne.

Zasad ih je 11, a to su Cali Cat, MaiNe Morgan, Feather Hadden, Helen Me, Jenevieve Serpentine, Jody Connacher, Michelle Blanchard, Samiha Glam, Sara Dee, Suzanne Nakata i Tara Gaddy, a o njima više možete saznati na službenoj web stranici LFC-a

Njihov turnir na rasporedu je 11. travnja, a prenosit će ga američka nacionalna televizija PPV.

Promotivni spot