SVE PROŠLO DOBRO, ALI...

Mladom Hrvatu definitivno je ugašen san o nastupu na nogometnom SP-u u Rusiji

06.02.2018 u 21:58

Bionic
Reading

Hrvatski veznjak Filip Krovinović (22) u utorak je obavio operaciju, sve je odrađeno u najboljem redu, ali pred našim nogometašem dulja je stanka

Benfica je navela u priopćenju kako je operacija križnih ligamenata koljena uspješno obavljena, te da bi hrvatski igrač uskoro trebao napustiti bolnicu Clínica Cemtro u Madridu.

No nogometašu Benfice oštećen je i menisk, što nikako nije dobra vijest, jer taj će detalj promijeniti tijek rehabilitacije. Na teren bi se mogao vratiti tek za šest mjeseci pa je jasno da je za njega uništena mogućnost (iako je ionako bila minimalna) da se izbori za mjesto u hrvatskoj reprezentaciji za SP u Rusiji ove godine.

  • +3
Hrvatski veznjak Filip Krovinović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Krovinović je bio u vizijama Zlatka Dalića za sljedeće reprezentativne akcije, ali se teže ozlijedio 20. siječnja u dvoboju Benfice i Chavesa 20. siječnja. U 87. minuti, bez ikakvog kontakta sa suparničkim igračem, stradalo mu je koljeno.

Hrvat je prošlog ljeta došao u Benficu iz Rio Avea, te je nastupio u 19 utakmica. Zabio je jedan gol u prvenstvu te jedan u portugalskom kupu, ali postao jedan od miljenika navijača...