MINI PORAZ OD ITALIJE

Mladi vaterpolisti sutra sa Srbima za svjetsku broncu

08.12.2012 u 14:53

Bionic
Reading

Hrvatska juniorska vaterpolska reprezentacija nakon današnjeg poraza od Italije sutra igra za brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Perthu protiv reprezentacije Srbije

Juniorska vaterpolska reprezentacija uzrasta 18 godina i ispod , na Svjetskom prvenstvu koje se igra u australskom Perthu, u današnjem je polufinalu poražena od reprezentacije Italije rezultatom 10:9. Nakon lošeg ulaska u utakmicu (0:3) došli smo do rezultata 9:9 i u zadnjoj minuti, u dramatičnoj završnici, primili gol te izgubili ulazak u finale.

Aktualni juniorski europski prvaci, Hrvatska, za treće će se mjesto sutra boriti protiv reprezentacije Srbije koja je u polufinalu poražena od Mađarske. Na plivalištu u Perthu očekuje se i velika podrška s tribina Hrvata koji žive u Australiji.


Na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu Hrvatska je danas upisala prvi poraz, a do polufinala je stigla pobjedivši momčadi - domaćina Australije, Južnoafričke republike, Kolumbije, Novog Zelanda i SAD-a.

Pod vodstvom trenera Hrvoja Hrestaka za hrvatsku juniorsku reprezentaciju igraju: Marcelić, Bukić, Miloš, Gagulić, Čalić, Čagalj, Lozina, Buha, Goreta, Divković, Bašić, Živković i Šarić.