NOVA AFERA

Mladi talent tužio Dinamo Arbitražnom sudu HNS-a

Bionic
Reading

U Maksimirskoj 128 stvarno nikada nema mira. Uvijek se nešto događa, samo nažalost dosta tih stvari nema veze s nogometom

Prepucavanja s Hajdukom, loš odnos s navijačima, Mamićeva opozicija od bivših igrača Dinama, USKOK u Dinamu zbog Zagrebačkog holdinga, alkoholiziran 'modri' Brazilac u gradu, prodaja Halilovića… Informacije o događanjima oko hrvatskog prvaka dolaze sa svih strana.

Najnovija je vezana uz talentiranog napadača Roberta Murića koji je, s obitelji, već dugo na 'ratnoj nozi' s čelnicima Dinama.

Mladi golgeter tužio je klub Arbitražnom sudu HNS-a. On želi da se na snagu vrati profesionalni ugovor na temelju kojeg bi na ljeto bio slobodan igrač, a sada je na snazi i dalje stipendijski ugovor koji vrijedi do 2015. godine.


'Robert Murić jedino se boji izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i to zbog svih događaja koji su se dogodili njegovu ocu i zastupnicima, zbog čega se igrač neprestano liječi te nije zdravstveno sposoban dolaziti na treninge Dinama', rekao je igračev opunomoćenik Davor Radić za SN.

Izvorni članak pročitajte OVDJE