EMOTIVNA VEČER!

Golman Ivo Grbić sve je dirnuo do suza: Ovo je za mog pokojnog oca, nadam se da je sretan tamo gore!

14.11.2021 u 18:09

Bionic
Reading

Mladi golman Ivo Grbić je debitirao za hrvatsku reprezentaciju u najdelikatnijem trenutku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Stao je na gol protiv Malte i Rusije i ostvario san.

Nažalost, ovaj veliki trenutak nije dočekao njegov otac. Ivo mu je s vidljivim ponosom nakon utakmice posvetio emotivne riječi.

'Posvećujom ovu pobjedu obitelji i svom pokojnom ocu gore na nebu. On je to sanjao cijeli život, danas se i ostvarilo. Nadam se da je sretan gore'.

Svoju ulogu je prokomentirao ovi riječima.

'Vjerujem u sebe, osjetio sam da mogu pomoći ekipi. Osjećam da sam im dao sigurnost i mirnoću i da su imali pouzdanje u mene, što je najvažnije za golmana. Imamo jednu mladu i perspektivnu momčad. Samo nam je nebo granica. Znali smo da nećemo riješiti sve u 20 minuta, ali bili smo strpljivi. Na kraju smo ih ugurali u gol i eto nas u Kataru', rekao je Grbić.

  • +27
Hrvatska pobijedila Rusiju i izborila Svjetsko prvenstvo u Kataru, 14.11.2021. Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Odgovorio je i što očekuje od nastupa na Svjetskom prvenstvu.

'Puno! Izbornik je složio kombinaciju mladih i iskusnijih igrača, sve su to igrači koji stalno igraju u svojim klubovima i koji su nositelji igre u najjačim svjetskim momčadima. Mislim da možemo daleko, a koliko, rano je prognozirati. Trebamo biti strpljivi i ponizni i ići utakmicu po utakmicu', naglasio je Ivo.