novi izazovi za Modre

Mlada zvijezda Dinama prokomentirala skupinu Europske lige, a onda i jasno dala do znanja što misli o Osijeku

27.08.2021 u 14:50

Bionic
Reading

Bartol Franjić je prokomentirao skupinu Europske lige i najavio derbi s Osijekom (nedjelja, 29. kolovoza, 19 sati, Arenasport 3, MAXtv)

Dinamo je saznao protivnike u Europskoj ligi. Modri će biti u skupini H s Genkom, West Hamom i Rapidom iz Beča, a nove europske izazove je prokomentirao i Dinamov defanzivac Bartol Franjić.

'Bilo koja grupa bi bila teška. Ovdje nema laganih suparnika. U svakoj utakmici moramo ići 100 posto. Mislim da ćemo biti konkurentni i doći do cilja, a to je prolazak skupine. Svaka ekipa je jaka i svakoj utakmici moramo pristupiti jednako. Nije West Ham jedini, i ostale dvije ekipe su moćne. Ne smijemo ih podcijeniti', rekao je Franjić.

Prije novih europskih izazova, Dinamo se mora okrenuti i domaćem prvenstvu. U HT prvoj ligi ih čeka derbi s Osijekom (nedjelja, 29. kolovoza, 19 sati, Arenasport 3, MAXtv).

'Svi smo imali isti cilj, a to je doći do Lige prvaka. Sad dolazi Osijek za vikend, a onda je reprezentativna pauza. Tu treba odraditi dobro. Svi moramo biti spremni nakon te pauze. Osijek je odlična ekipa i, bez da ikog podcjenjujem, naš najveći konkurent u borbi za naslov prvaka. Moramo analizirati njihove mane i pokušati doći do pobjede', rekao je Franjić.

Pogledajte još jednom najbolje golove HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.