MIRNO U HAJDUKU

Mišu ne zanimaju ni rekordi ni Dinamo

05.03.2009 u 13:46

Bionic
Reading

Dan nakon visoke pobjede u kupu protiv Cibalije, pred novinarima se pojavio trener Hajduka Ante Miše kojem fali još jedna pobjeda da izjednači rekord Nenada Gračana. No, kako se Miše ne zamara rekordom, tako se ne zamara ni događajima u Dinamu

Turbulencije koje su zahvatile Hajdukovog najvećeg rivala, Dinamo, nisu posebno ni obradovale, ali ni zabrinule stratega 'bilih' Antu Mišu koji je u startu konferencije za novinare odbio komentirati najnovija događanja u Maksimiru.

'U to ne bih ulazio, mi gledamo samo sebe', rekao je Miše, a o potencijalnim kandidatima za Vlakova nasljednika, Iliji Lončareviću i Kruni Jurčiću, ima pozitivno mišljenje.

'Lončarević je iskusan i strog trener, a Jurčić se dokazao i potvrdio da je perspektiva hrvatskog nogometa', rekao je Miše, iznimno zadovoljan učinkom svoje momčadi u prvoj polufinalnoj kupskoj utakmici protiv Cibalije:

'Zadovoljan sam rezultatom i učinkom igrača koji nešto manje igraju, prije svega Jertecom i Oremušom koji su potvrdili da na njih mogu ozbiljno računati u nastavku prvenstva. Zadovoljan sam i činjenicom da su pogotke postigli različiti strijelci, što potvrđuje snagu naše momčadi. Nadam se da će tako biti i ubuduće.'

Trener Hajduka zadovoljan je što je na neki način prebrodio brigu oko kupa i što se može posvetiti nedjeljnom ogledu protiv Croatije na Poljudu. Do sada je, u 12 prvenstvenih i kupskih ogleda, neporažen, a ima i osam uzastopnih prvenstvenih pobjeda. Ako preskoči i Croatiju, izjednačit će se s Nenadom Gračanom, rekorderom koji je u jesen 2001. pobijedio u devet prvenstvenih ogleda zaredom.

'Ne zamaram se i ne opterećujem se nizom pobjeda, no volio bih da potraje, jer bi to značilo da smo na dobrom putu prema osvajanju dvostruke krune', rekao je Miše.