Kvalifikacije za sp

Mislav Oršić istaknuo što je najvažnije nakon pobjede nad Slovačkom i otkrio zašto je ovaj susret bio izuzetno težak za Vatrene

05.09.2021 u 08:06

Bionic
Reading

Mislav Oršić je prokomentirao susret sa Slovačkom koju su Vatreni dobili 1:0 pogotkom Marcela Brozovića

Hrvatska je pobijedila Slovačku na gostovanju u Bratislavi u susretu 5. kola skupine H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Pobjednički gol zabio je Marcelo Brozović, a nakon susreta je pred kamere Nove TV izašao Mislav Oršić koji je imao nekoliko dobrih pokušaja od kojih se najviše ističe onaj kada je lopta pogodila gredu.

  • +62
Slovačka - Hrvatska, kvalifikacije za SP Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

'Mislim da je ovo jako bitna pobjeda. Bila je to jako teška utakmica, ali takvu smo i očekivali. Teren je bio težak i na njemu je bilo teško igrati lijepo. Već treći pas je bio pogrešan. Slovaci nisu imali izrazite prilike osim pred kraj kad su ubacivali s centra. Najvažnije je da smo to uspjeli izvući i uzeti tri boda', rekao je Oršić pa dodao:

'Dobro smo startali. Malo je nedostajalo da stvorimo neku bolju šansu ili zabijemo gol. U drugom dijelu smo preko fantastičnog gola Brozovića stigli do tri boda i onoga što smo htjeli. Pobjeda nam donosi samopouzdanje. Nadam se da će na Poljud doći velik broj navijača. Pamtimo ih iz utakmice s Mađarskom i radujemo se tom susretu', zaključio je Oršić.