NIJE SRETAN

Mišković o osjetljivoj temi: 'Nemojte me pitati glupa pitanja da ne moram glupo odgovarati'

23.05.2024 u 09:34

Bionic
Reading

Rijeka je jučer na svojoj Rujevici izgubila od Dinama (0:2) i, nakon što je završila druga u SuperSport HNL-u, priznala poraz i u finalu Kupa

Rijeka je jučer izgubila na Rujevici od Dinama (0:2) u uzvratnoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa i tako, nakon prvenstva, i drugi trofej morala prepustiti rivalu iz Zagreba.

Sezona koja je toliko obećavala završila je s dvije srebrne medalje, ali njezin predsjednik Damir Mišković svejedno je ponosan na momčad. Doduše, prvo je sportski čestitao suparniku:

'Dinamo je zaslužio duplu krunu. Ranije sam izjavio da smo mi bolji, ali neću valjda dan prije utakmice reći da smo lošiji. Idemo dalje, zadovoljan sam sezonom, imamo dobru momčad i pokazali smo to drugim mjesto', rekao je u razgovoru za RTL.

'Dinamo je bolji, pokazao je to u svim utakmicama. Naša najbolja ekipa su navijači, svih ovih godina. Tužan jesam, razočaran nisam, svi uključeni dali su sve od sebe”, dodao je.

Međutim, kada se razgovor dotakao trenera Željka Sopića i njegovog potencijalnog odlaska, nije imao puno strpljenja:

“O treneru sad ne želim pričati, ali bit ću pristojan. Nije ni vrijeme ni mjesto, nemojte me pitati glupa pitanja da ne moram glupo odgovarati”, zaključio je.

  • +63
Rijeka - Dinamo, SuperSport Hrvatski nogometni Kup, finale, 22.5.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj
sve osim nogometa