AJMOOO!

Miočić hrabro urlao; evo što mu je prvi čovjek UFC-a odgovorio

03.01.2016 u 11:58

Bionic
Reading

Stipe Miočić porazio je Andreija Arlovskog već u prvoj minuti borbe na sinoćnjem UFC 195 u Las Vegasu. U prvom UFC eventu godine Stipe je ponovo oduševio i vjerojatno izborio borbu za pojas teške kategorije.

Dugo je čekao i tražio tu šansu, a borba s Arlovskim najavljivana je kao bitka za status prvog izazivača. Nakon manje od minute, Stipe je pobjednički digao ruke, otrčao do Dane Whitea i počeo urlati:

'Daj mi priliku za naslov!'

Joe Rogan mu je u oktogonu rekao da je nedvojbeno prvi izazvač 'osim ako ga meteor ne pogodi', a Stipe je šefu UFC-a vikao: 'Jel čuješ to?! Daj mi priliku za naslov! Ajmo!'

Aktualni prvak Fabricio Werdum u veljači brani pojas protiv Caina Velasqueza, no Miočića ne zanima previše tko će mu stajati s druge strane.

'Uzbuđen sam zbog te prilike. Tko god pobijedi, nije važno, želim samo tu borbu za pojas, na to sam koncentriran.'

O Arlovskom i nakon borbe govori s poštovanjem.

'Pobjeđivao je u puno borbi. Andrei je odličan borac, bivši prvak, ali kada udaram ovako onda se ovo dogodi', dodao je Miočić, a prenosi Fight Site.

O pripremama za borbu 'Vatrogasac' je rekao:

'Imam najbolje trenere na svijetu. Imamo dobru kemiju, dobro radimo zajedno. Jedinstvo!'

A evo što je izjavio prvi čovjek UFC-a Dana White.

'Ja i Stipe smo jednakog mišljenja po toj temi. Bio je jako glasan i dao mi je do znanja što želi i što misli da zaslužuje. Cijenim kad su borci tako otvoreni i kad znaju što žele te se ne boje to reći. Nemam što drugo dodati na to nego reći da u potpunosti zaslužuje ono što traži', rekao je White, a mi se nadamo kako će uistinu ostati pri toj tvrdnji, unatoč dolarima koji se vrte oko imena Alistaira Overeema.