ADUT VIŠE U PREGOVORIMA

Milijunski dug gura HR reprezentativca prema rekordnom transferu!

14.06.2017 u 10:04

Bionic
Reading

Nazire se povoljan rasplet za Ivana Perišića i to zbog financijskog fair playa koji pritišće Inter koji bi zbog 'minusa' u blagajni morao pristati na prodaju hrvatskog ofenzivca Manchester Unitedu

Engleski velikan posljednjih šest mjeseci lovi Ivana Perišića. S Old Trafforda je stigla i ponuda od 40-ak milijuna eura (bila bi to rekordna odšteta za nekog hrvatskog igrača), ali u Interu su ostali čvrsti i vjeruju kako za našeg reprezentativca mogu dobiti i više od 50 milijuna eura (Englezi čak spominju 57).

Na veliku žalost Perišića, koji bi rado napustio Serie A te se okušao u najbogatijoj ligi svijeta, tako je zapelo oko novca.

No, izgleda da je na strani Manchester Uniteda vrijeme. Naime, Inter ima gubitak u blagajni. Zbog financijskog fair playa koji zahtijevaju Fifa i Uefa, 30-ak milijuna eura duga se mora podmiriti do kraja mjeseca.

  • +6
Ivan Perišić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Zato je Inter prisiljen bilo koga prodati (ili više njih) kako bi namaknuo potreban iznos. Manchester United pozorno promatra razvoj cijele situacije.

Englezi su prvo ponudili 40-ak milijuna eura, a sada stpljivo čekaju, oni smatraju da da kako se bliži kraj lipnja da i financijski apetiti Intera moraju padadati.

Najbolje od Ivana Perišića