ZASAD TEK POSUDBA

Milan se nada otkupu Becksovog ugovora

08.12.2008 u 12:16

Bionic
Reading

Izvršni direktor Milana Galliani povrdio je ono što se špekulira od prvog trenutka kad je javnost saznala kako će Beckham doći na posudbu na San Siro. Naime, Galliani je i javno izrazio želju za dužim ostankom Beckhama od predviđenih nekoliko mjeseci

Već je duže vrijeme poznato da je postignut dogovor između LA Galaxyja i Milana o posudbi Davida Beckhama (33) u trajanju od nekoliko mjeseci, koliko traje pauza između dviju MLS sezona. Razlog tomu jest činjenica da engleski reprezentativac želi održati formu i zadržati status reprezentativca, a to je moguće jedino ako i dalje bude igrao na vrhunskom nivou. Zato je i pala ova odluka o posudbi Milanu. No, na San Siru se potiho nadaju da bi Beckham mogao ostati i duže od planiranog.

'Nadamo se da će se David Beckham zaljubiti u Milan i poželjeti ostati. No problem je u tome što on ima puno različitih sponzorskih ugovora. Ipak, nadam se da će osjećaji prevladati, mada je to u ovom trenutku teško izvedivo s obzirom na ugovore koje on ima i koji su zastrašujući', kazao je izvršni direktor Milana Adriano Galliani.

'Beckham u Milan dolazi 20. prosinca, gdje će obaviti medicinski pregled te održati konferenciju za novinare dan kasnije. On će imati sedam dana odmora i onda će nam se pridružiti u Dubaiju, gdje će Milan imati zimske pripreme. Zasad ne mogu reći koliko će trajati njegov boravak u Milanu, ali u ovom trenutku se radi o dva do tri mjeseca', završio je Galliani.