MIHAJLOVIĆ GA ŽELI

Milan s 12 milijuna eura od Dinama kupuje 'novog Bobana'?

18.06.2015 u 12:00

Bionic
Reading

Ne tako davno, točnije, 4. lipnja, na dodjeli nogometnih Oscara, Marko Pjaca najavio je svoj ostanak u Dinamu. Baš kao i njegov trener Zoran Mamić, koji je izjavio da će u kadru ostati 99 posto igrača s kojima je okončao sezonu

Međutim, kako je nogomet ustvari veliki posao, a u kojem se sjajno snalazi i trenerov brat Zdravko, nije nemoguće da se Pjaca, koji se na toj istoj dodjeli Oscara okitio s čak tri 'kipića' (za najboljeg igrača MAXtv prve lige, za najboljeg mladog igrača MAXtv Prve lige i kao člana najbolje momčadi MAXtv Prve lige), već ovog ljeta preseli u Milano.

Doduše, ne k Brozoviću i Kovačiću u Inter, kamo u posljednje vrijeme Zdravko šalje svoje igrače, već u Milan, kojeg je prije nekoliko dana (i službeno) preuzeo Siniša Mihajlović

Novinari Sky Sporta napisali su kako je prvi kontakt čelnika dvaju klubova uspostavljen te se cijena transfera vrti oko velikih 12 milijuna eura.

'Pjaca je jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa. Podsjeća na Bobana i Savićevića', napisao je novinar Sky Sporta, Gianluca Di Marzio.

Pjaca, koji se do prošle sezone 'kalio' u Lokomotivi, uspio je već u prvoj sezoni u Dinamu skupiti 32 utakmice, a u njima je zabio i 11 golova. Hoće li to biti sve što su Dinamovi navijači vidjeli od igrača kojem predviđaju veliku budućnost?