serie a

Milan protiv Napolija vodio 2:0, ali i izgubio; Halilović i Rog ostali na klupi

25.08.2018 u 22:36

Bionic
Reading

Nogometaši Napolija velikim su preokretom na svom San Paolu svladali Milan sa 3:2 (0:1) u susretu 2. kola talijanskog prvenstva.

Gosti iz Milana poveli su 2:0 pogocima Bonaventure (15) i Calabrije (49), no domaće je u igru s dva gola vratio Zielinski (53, 67) da bi potpuni preokret dovršio Mertens (80).

Marko Rog ostao je čitavu utakmicu na klupi Napolija, kao i Alen Halilović na klupi Milana.

Ranije u subotu je donedavni napadač hrvatske reprezentacije Mario Mandžukić bio je strijelac i asistent u 2:0 (1:0) domaćoj pobjedi Juventusa protiv Lazija.

Mandžukić, koji je odigrao čitavu utakmicu za Juventus, u 30. je minuti glavom spustio loptu Miralemu Pjaniću koji je preciznim udarcem doveo branitelja naslova u vodstvo, da bi u 75. minuti sam pogodio za 2:0 iz poluvoleja nakon što se Cristiano Ronaldo spetljao u petercu gostiju.

Milan Badelj igrao je za Lazio od 64. minute.

Juventus i Napoli imaju po maksimalnih šest bodova, dok su Lazio i Milan bez bodova, ali je Milan odigrao susret manje jer je njegov dvoboj 1. kola protiv Genoe odgođen.

U nedjelju su na programu susreti SPAL - Parma, Fiorentina - Chievo, Cagliari - Sassuolo, Frosinone - Bologna, Genoa - Empoli, Inter - Torino i Udinese - Sampdoria dok će kolo u ponedjeljak zaključiti Roma - Atalanta.