talijani u nadi

Milan ne prestaje sanjati o Modriću: Postoji scenarij u kojem bi se ipak mogao dokopati Luke?

07.08.2019 u 14:57

Bionic
Reading

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi kako se Milan nada kupovini Luke Modrića, u slučaju da Real dovede Van de Beek, Pogbu ili Eriksena…

Hrvatski 33-godišnji reprezentativni kapetan i dalje je neostvarena čežnja talijanske Serie A, a nakon što ga je svim silama pokušavao prošlog ljeta dovesti milanski Inter, sada istu želju ima njegov gradski rival.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Naime, Milan u kojem ulogu pri ostvarivanju transfera ima Zvonimir Boban želi Luku Modrića u svojim redovima i nada se da bi se to moglo ostvariti već ovog ljeta.

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi kako u klubu vjeruju da bi se mogao odigrati scenarij u kojem bi Real bio spreman prodati Luku, u slučaju da dovede do kraja prijelaznog roka Van de Beeka, Pogbu ili Eriksena.

Iako nije vjerojatno da bi u slučaju dolaska neprovjerenog igrača poput Van de Beeka Real poželio prodati Modrića, dok Pogba i Eriksen čini se ostaju u Premiershipu, u Milanu se imaju pravo nadati.

Činjenica da je Luka par puta naglasio da mu je upravo Zvonimir Boban nogometni uzor može pomoći u realizaciji ovog posla, ali vjerojatnije je da će se odigrati sljedeće godine…