TALIJANSKA LIGA

Milan nastavio fenomenalan pobjednički niz

06.04.2024 u 17:03

Bionic
Reading

Nogometaši Milana lako su osvojili tri domaća boda u prvom subotnjem susretu 31. kola talijanske Serie A, svladali su s 3-0 Lecce

Utakmica je riješena u prvih dvadeset minuta koliko je trebalo Milanu za dva pogotka. U šestoj minuti, nakon lijepog prodora Chukwuezea, odlično je lijevom nogom s vrha šesnaesterca pogodio Pulišić za 1-0, dok je nakon kornera u 20. minuti za 2-0 poentirao Giroud.

Uz to su gosti iz Leccea na samom kraju prvog dijela ostali s igračem manje, isključen je Krstović, čime su nestale sve šanse Leccea da će ove subote ostvariti pozitivan rezultat.

U drugom dijelu Milan je usporio ritam te je zabio tek jedan pogodak, sve je zaključeno golom Rafaela Leaa u 57. minuti nakon kontranapada za 3-0.

Bila je ovo peta prvenstvena pobjeda u nizu Milana, kao i sedma ukupno, računajući dva slavlja u Europskoj ligi. Milan se dodatno učvrstio na drugom mjestu ljestvice, dok je Lecce ostao na 13. poziciji. Za goste je cijelu utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac Marin Pongračić.

U nedjelju igraju Frosinone - Bologna, Monza - Napoli, Cagliari - Atalanta, Verona - Genoa i Juventus - Fiorentina, dok će se kolo zaključiti u ponedjeljak utakmicom Udinese - Inter.

Standings provided by Sofascore