Hrvat spasio Genou

Milan Badelj nije skrivao oduševljenje golom za bod u zadnjim sekundama; pogodak je posvetio preminulom prijatelju, a otkrio je i kako se osjećao

21.02.2021 u 11:11

Bionic
Reading

Milan Badelj je gol za 2:2 protiv Hellas Verone posvetio preminulom Davideu Astoriju, a nakon utakmice nije skrivao oduševljenje

Milan Badelj zabio je svoj prvi gol ove sezone, a ujedno i prvi u dresu Genoe. Hrvatski je reprezentativac tim pogotkom donio bod svojoj ekipi u utakmici protiv Hellas Verone koja je završila 2:2. Badelj je zabio u četvrtoj minuti sučeve nadoknade i to lijepim udarcem s 18 metara, a nakon utakmice nije mogao suspregnuti oduševljenje.

'Osjećao sam se kao da će mi srce eksplodirati. Da je bilo navijača, mislim da bi stvarno i eksplodiralo!', rekao je ushićeni Badelj pa dodao:

'Danas smo dali sve od sebe. Ponosan sam na suigrače. Igrali smo genovskim srcem. Imamo karakter i to se primijeti', poručio je hrvatski reprezentativac.

Kada je zabio gol proslavio ga je pokazujući tri i jedan prstima. Ovakva proslava je u čast njegovom prijatelju i nekadašnjem suigraču iz Fiorentine Davideu Astoriju koji je nosio broj 13, a koji je preminuo prije tri godine sa samo 31 godinom života.

Genoa je nakon 23 odigrane utakmice 11. s 26 osvojenih bodova, bodom više od 12. Bologne i četiri manje od 10. Sampdorije. Verona je pak deveta s 34 osvojena boda.