zar je moguće?

Lazio ostao bez igrača zbog zaista bizarnog razloga; talijanski reprezentativac ne može vjerovati zašto je dobio suspenziju

17.02.2021 u 12:09

Bionic
Reading

Nogometaš rimskoga Lazija Manuel Lazzari suspendiran je od strane Talijanskoga nogometnoga saveza zbog 'bogohulnih psovki' izrečenih tijekom dvoboja protiv milanskog Intera (1:3) u nedjelju

Manuel Lazzari je talijanski reprezentativac i dobio je jednu utakmicu suspenzije zbog 'bogohulnih izraza' na početku drugog poluvremena protiv Intera.

Ova je odluka donesena nakon gledanja televizijskih slika, bez detalja o psovkama, a za bogohuljenje je u prosincu kažnjen i veznjak AS Rome Bryan Cristante.

Na stadionima bez publike, riječi igrača ili trenera koje su uhvatili mikrofoni i kamere sve više dovode do disciplinskih posljedica u Italiji. U novije vrijeme, također je na temelju zvučnih i video zapisa pokrenute još dvije savezne istrage, koje su u tijeku, nakon uvreda na nogometnom terenu i izvan njega.

Jedna se od njih je i prepirka Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua tijekom četvrtfinala talijanskog kupa između AC Milana i Intera iz Milana (1:2) 26. siječnja. Druga je razmjena uvreda između trenera Intera Antonia Contea i predsjednika Juventusa Andrea Agnellija, popraćena opscenom gestom milanskog trenera, nakon polufinalne revanš utakmice Talijanskoga kupa 9. veljače.