SPOMENUT I MODRIĆ

Kakav preokret! Uskoro sjeda za stol i potpisuje novi ugovor s Realom

26.12.2023 u 09:12

Bionic
Reading

Talijanski nogometni trener, 64-godišnji Carlo Ancelotti, koji je u svojoj bogatoj karijeri između ostalog osvojio četiri Lige prvaka (po dvije s Realom i Milanom), te bio prvak u svim Ligama petice, još uvijek nema ugovor za novu sezonu

Dugo se nagađalo da bi Carlo Ancelotti mogao na kraju ove sezone napustiti madridski Real te preuzeti klupu brazilske reprezentacije.

Međutim, prema posljednjim informacijama, promjene koje su se dogodile u Brazilskom nogometnom savezu (CBF), odnosno predsjednik koji je želio Ancelottija, Ednaldo Rodríguez je postao bivši, ukazuju na to da Talijan neće prema Južnoj Americi.

Osim toga, Ancelotti bi ovih dana trebao sjesti za stol s Florentinom Perezom i staviti potpis na novi ugovor s Realom, jer očito je prvi čovjek Kraljevskog kluba zadovoljan poslom kojeg odrađuje talijanski trener.

Naravno, nešto se pita i Ancelottija, a važnu ulogu u svemu ima i Carlov sin Davide, koji je također za opciju ostanka u Madridu.

A da su pregovori došli u završnu fazu, jasni su iz činjenice da Real već ima popis igrača za sljedeću sezonu.

Bit će zanimljivo pratiti je li na njoj i naš Luka Modrić.

Ancelottiju je ovo drugi mandat na Realovoj klupi, a dosad je vodio momčad u 260 utakmica. Njegova je momčad savila u 189 utakmica, u 33 je remizirala dok ih je 38 izgubila.

No, osim o Ancelottiju, stigla je nova informacija i o kapetanu hrvatske reprezentacije. Naime, španjolski AS tvrdi kako Modrić ne bi imao ništa protiv ostanka u Realu još godinu dana. Navodno mu ni minutaža nije bitna. U što čisto sumnjamo.

Potpisnik tog teksta navodi kako je 38-godišnji veznjak obavio razgovor s predsjednikom Florentinom Perezom, a koji je sretan zbog takvog stava Hrvata.

Navodno mu je poručio da je sve na njemu, te da su mu u Realu spremni ponuditi novo produljenje na još jednu sezonu.