NESTADOŠE BODOVI

Mihajlović u svom filmu: Trebali smo biti u borbi

12.01.2016 u 16:37

Bionic
Reading

Siniša Mihajlović je potvrdio da je razgovarao s vlasnikom AC Milana Berlusconijem, te da svoju poziciju na klupi talijanskog giganta smatra sigurnom

Mediji 'rigaju vatru' na srpskog trenera već mjesecima, a situaciju u Milanu rezultatski je i dalje 'olujna'. Reazultati nisu tragično loši, ali u zadnjih pet prvenstvenih kola imaju samo jednu pobjedu i borba za naslov prvaka im je pobjegla. Mihajlović smatra, spletom okolonosti...

'Nemamo sreće. zaslužili smo imati šest, sedam bodova više i boriti se za vh. Šteta što nas realizacija toliko rezultatski koči, jer stvaramo više nego dovoljno prilika za daleko bolje rezultate. Cilj je barem plasirati se u polufinale kupa protiv Carpija, što nam je utakmica sezone, i zatim osvojiti taj trofej,' kaže trener trenutno osmoplasiranog Milana koji za liderom Napolijem zaostaje 12 bodova.

Nasmijao se na procjenu da Milan želi na klupu dovesti Marcela Lippija, koji je navodno izrazio želju za povratkom iz mirovine, te otkrio.


'Čuo sam se nedavno s Berlusconijem, pričali smo o dosta tema. Nastavljam mirno raditi, od utakmice do utakmice i ne brinem se za poziciju. Lippi? Pa to je klub odmah demantirao. Nisam budala da upadam u takve zamke,' sigurnim se osjeća rođeni Vukovarac. Bliska budućnost pokazat će je li mu osjećaj opravdan.