I TO S PRAVOM

Mihajlović: Strah me rigorozne kazne

23.10.2012 u 12:40

Bionic
Reading

U Srpskom nogometnom savezu, samim time i u vodstvu njezinih reprezentacija, sa strahom iščekuju odluku to jest kaznu Uefe nakon nemilih događaja u Kruševcu gdje su se potukli igrači U-21 selekcija Srbije i Engleske, a srpski su navijači tamnopute goste ispratili rasističkim povicima

Srpski nogometni savez čeka kakva će biti odluka, odnosno kazna, od strane UEFA-e (Europska nogometna federacija) kada je u pitanju nedavna utakmica mladih reprezentacija (U21) Srbije i Engleske.

Podsjetimo da su se u Kruševcu, nakon isteka 90 minuta, odvijale dramatične scene naguravanja i tučnjave na travnjaku između apsolutno svih aktera ovog ogleda, ali i stručnog stožera i ostalih dužnosnika.

Ono čega se u srpskom nogometu najviše boje jest optužba od strane Engleza da su njihovi reprezentativci tijekom cijele utakmice bili na meti rasističkih vrijeđanja.

'Uvijek su velike ribe jele male, tako da nisam nikakav optimist po pitanju kazne koja nas čeka. Loše je što je srpski reprezentativni nogomet i danas pod ranijom uvjetnom kaznom, a iza nas je i prošlogodišnji izgred u utakmici s Irskom. Mnogo se toga nakupilo i nikako ne možemo očekivati dobre vijesti', rekao je Mihajlović.

'Vjerojatno će se kazna prebaciti i na moju seniorsku momčad. Morali smo ovo izbjeći, nije se smjelo dogoditi mnogo toga. Recimo da se treneri međusobno fizički obračunavaju umjesto da razdvajaju djecu. Neće biti dobro', podvukao je izbornik reprezentacije koja se nalazi u istoj kvalifikacijskoj skupini A za odlazak na SP u Brazil, u kojoj trenutačno Hrvatska i Belgija vode na ljestvici.