A LJAJIĆ AKO SE ISPRIČA

Mihajlović: Stanković može u Zagreb, ali samo kao navijač

26.02.2013 u 13:47

Bionic
Reading

I dok Igor Štimac još uvijek 'na kapaljku' daje izjave u vezi nadolazećeg dvoboja desetljeća, protiv Srbije 22. ožujka u Maksimiru, njegov kolega na suparničkoj strani, Siniša Mihajlović, u medijima je gotovo svakog dana

Tako je u utorak srbijanskim medijima objasnio situaciju oko (ne)pozivanja Dejana Stankovića, bivšeg kapetana reprezentacije, a kojeg se spominjalo kao mogućeg povratnika u nacionalnu momčad.

'Ako nastavi ovako, teško da će biti spreman za utakmicu s Hrvatskom. Odigrao je možda samo pet ili deset minuta u klubu. Nema razloga da ga zovem ako ne bude igrao, može ići samo da bude uz nas, kao navijač, ali ne kao igrač', rekao je Mihajlović, a potom se osvrnuo i na status Fiorentinina igrača Adema Ljajića, kojeg je iz reprezentacije isključio jer ne pjeva himnu.

'Adem Ljajić i ja se nismo ni svađali, ali me nije zvao. On dobro zna što bi trebao učiniti. Mora prihvatiti određena pravila ponašanja, ali i biti u dobroj formi, i tek tada može računati na poziv u nacionalnu momčad', zaključio je izbornik Srbije.