čuva ih u mobitelu

Michael Jordan cijelom svijetu pokazao posljednje poruke koje je razmijenio s Kobeom Bryantom te zbog čega ga je zadirkivao toga dana

12.05.2021 u 15:01

Bionic
Reading

Michael Jordan, jedan od najvećih košarkaša svih vremena, u razgovoru za ESPN, pokazao je posljednje poruke koje je preko mobitela razmijenio s tragično preminulim Kobeom Bryantom

Uoči svečane ceremonije ulaska u košarkašku Kuću slavnih Michael Jordan, koji se rijetko pojavljuje u medijima, u razgovoru za ESPN otkrio je da u svom mobitelu još uvijek čuva sve poruke koje je dan prije tragedije razmijenio s tragično preminulim Kobeom s Bryantom koji je poginuo u helikopterskoj nesreći zajedno s kćerkom Giannom.

A veza između Jordana i Bryanta bila je nešto više od običnog prijateljstva…

'Prvo sam mislio da ću biti nervozan zbog toga, ali onda sam shvatio da nemam razloga biti nervozan zbog pokazivanja emocija prema nekome koga sam apsolutno volio. To je moja ljudska strana, za koju ljudi često zaboravljaju da je imam', kazao je 58-godišnji Jordan.

Ukratko, Jordan je otkrio kako su posljednji razgovor on i Bryant imali 8. prosinca 2019. godine (mjesec i pol prije tragedije). Kobe Bryant, koji se nakon igračke karijere posvetio obitelji, javio se Jordanu porukom kako bi mu komentirao Cincoro Tequila koju mu je Jordan poslao.

'Ova tekila je izvrsna', napisao je Kobe, a Jordan je odgovorio: 'Hvala ti brate.'

'O da. Je'l obitelj dobro?', pitao ga je Bryant. 'Svi su dobro. Tvoji?', pitao ga je Jordan. 'Sve je dobro', napisao mu je Kobe.

Objasnio je još Jordan kako ga je i malo zezao jer se jako uživio u trenerski posao u svojoj Mamba akademiji gdje je bio jedan od trenera u ekipi svoje kćeri Gianne.

Tako mu je Jordan napisao: 'Sretni blagdani, nadam se da se uskoro vidimo. Treneru Kobe.'

'Tebi također. Hej, treneru, upravo sjedim na klupi i razbijamo protivnike, 45:8', napisao mu je Kobe.

Jordan je rekao kako je to bila posljednja poruka koju je dobio od Kobea te kako je čuva.

Dodao je kako upravo tu posljednju poruku obožava, a objasnio je i zašto:

'Znate, obožavam tu poruku jer pokazuje Kobeov natjecateljski duh, njegovu kompetitivnu prirodu', dodao je Jordan.