SASTANAK U ZAGREBU

Metaloplastika umjesto Partizana u SEHA ligi

13.09.2011 u 17:54

Bionic
Reading

U Zagrebu je održan sastanak vodstva rukometne SEHA regionalne lige na kojem odlučeno da će liga i dalje imati 12 klubova, a umjesto beogradskog Partizana, koji je odustao od sudjelovanja, u ligu ulazi Metaloplastika iz Šapca, priopćeno je iz Hrvatskog rukometnog saveza

SEHA regionalna liga broji 12 klubova, 3 iz Bosne i Hercegovine, te po 2 kluba iz Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Srbije te 1 klub iz Slovačke. Sudionici lige su CO Zagreb, NEXE Našice, Crvena zvezda, Metaloplastika, Borac Banja Luka, Izviđač Ljubuški, Bosna Sarajevo, Metalurg Skoplje, Vardar, Sutjeska Nikšić, Lovćen Cetinje i Tatran Prešov.

Proteklog vikenda su odigrane dvije utakmice 1. kola SEHA lige (Borac – Vardar 37:29, Lovćen – Tatran 25:37), a preostali susreti Izviđač – Sutjeska, Metalurg – Bosna, Crvena zvezda – NEXE i CO Zagreb – Metaloplastika odigrat će se u prvim slobodnim terminima, a njih će dogovoriti klubovi.

Liga se nastavlja u subotu i nedjelju, 17. i 18. rujna, kada u 2. kolu igraju: Vardar – Bosna, Sutjeska – Metalurg, Metaloplastika – Izviđač, NEXE – CO Zagreb, Tatran – Crvena zvezda, Borac – Lovćen.