NE MOŽE BOLJE

Messi pokazao Ronaldu što je savršeni slobodnjak!

07.01.2016 u 10:25

Bionic
Reading

Lionel Messi proslavio se u trijumfu 4:1 protiv Espanyola u srijedu u prvoj utakmici osmine finala Kupa Kralja, a posebno impresivan bio je njegov pogodak iz slobodnjaka...

Iako su ga na prljavi način pokušali zaustaviti, Lionel Messi protiv Espanyola je još jednom pokazao svoju veličinu. Nezadrživi Argentinac nije dopustio da se ponovi kiks protiv gradskog rivala od subote u Primeri i s dva pogotka poveo je Barcelonu prema uvjerljivoj 4:1 pobjedi.

Posebno impresivan bio je njegov pogodak iz slobodnog udarca. Lopta je od grede završila u mreži vratara Lopeza u 44. minuti za drugi pogodak Barcelone koji je prelomio utakmicu.

Messi je ove sezone nedvojbeno jedan od najboljih izvođača slobodnjaka u Europi. Iz 24 pokušaja postigao je četiri pogotka, dok je Cristiano Ronaldo iz 25 zabio samo jedan.

Također, Messi je ovim golovima postao jedini igrač Barcelone koji je ove sezone zabio u svih pet natjecanja u kojima je sudjelovao: španjolskom i europskom Superkupu, Primeri, Kupu kralja i Fifinom klupskom SP-u.

Unatoč višemjesečnoj pauzi u listopadu i studenom, Messi je već na 14 postignutih golova, no u Primeri ih zasad ima samo šest.