prilika drugima

Messi odlučio na neko vrijeme se maknuti iz argentinske reprezentacije

14.08.2018 u 18:51

Bionic
Reading

Argentinski mediji su saznali kako novi izbornik Lionel Scaloni neće pozivati Messija u reprezentaciju da kraja ove kalendarske godine, no slavni napadač nije se u potpunosti povukao iz svoje izabrane vrste...

Podsjetimo, 31-godišnji napadač Barcelone svoje najbolnije trenutke doživio je u argentinskom dresu, jer dvaput je u finalu Copa Americe u tijesnim utakmicama izgubio od Čilea, a isto mu se dogodilo i u finalu SP-a protiv Njemačke 2014. godine.

  • +41
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Argentina Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Na nedavno završenom SP-u u Rusiji Messi je bio neprepoznatljiv, a Argentina rano ispala nakon poraza od kasnijih finalista Hrvatske i Francuske pa se vjerovalo da bi se Leo mogao trajno povući iz reprezentacije, što je već jednom pokušao prije dvije godine.

No, argentinski mediji saznaju da se Messi povlači samo u ovoj kalendarskoj godini u kojoj ga novi izbornik Lionel Scaloni neće pozivati na okupljanja izabrane vrste.

U Argentinskom nogometnom savezu ipak se nadaju kako će svog najboljeg nogometaša nakon toga uvjeriti da se ponovo priključi reprezentaciji, a ključno će biti da Scaloni u međuvremenu pokaže da može dobro posložiti momčad i da 'gaučosi' imaju izgleda konkurirati ostalim najboljim južnoameričkim selekcijama u borbi za novu kontinentalnu titulu koja će se dijeliti sljedeće godine...