reakcije suigrača

Vrsaljko poslao poruku 'mrgudu' Mandžukiću, Lovren iznenađen odlukom o povlačenju

14.08.2018 u 17:55

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativci putem društvenih mreža zahvalili su Mariju Mandžukiću na zajedničkim trenucima provedenima u nacionalnom dresu..

Podsjetimo, 32-godišnji napadač rodom iz Slavonskog Broda odlučio je nakon SP-a zaključiti svoju reprezentativnu karijeru u kojoj je u 89 utakmica zabio 33 pogotka i bio ključan čovjek na putu do osvajanja srebrne medalje na svjetskoj nogometnoj smotri u Rusiji.

  • +66
Doček Marija Mandžukića u Slavonskom Brodu Izvor: Pixsell / Autor: Ivica Galovic/PIXSELL

Od Marija Mandžukića na iznimno emotivan način odmah nakon što je saznao vijest oprostio se Ivan Rakitić, a zatim i drugi suigrači iz reprezentacije.

'Mrgude moj, hvala ti na svemu,' napisao je kratko Šime Vrsaljko.

MRGUDE MOJ HVALA TI NA SVEMU😉😃💪

Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

'Mandžuka, teško te je opisati riječima. Hvala ti za sve ove godine... Igrač kojeg bi svaka momčad poželjela. Bila mi je čast igrati s tobom,jer nijedna statistika ne može pokazati koliko si značio hrvatskoj reprezentaciji. Svi tvoji sprintevi, oduzete lopte, dobiveni dueli i na kraju golovi kojima si nas vodio do velikih pobjeda. Bit ćeš zauvijek u našim sjećanjima i dio hrvatske nogometne povijesti,' objavio je pak uvijek elokventni Vedran Ćorluka koji je par dana ranije donio istu odluku.

'Nisam očekivao da ćeš reći zbogom, jer još imaš snage u sebi za toliko godina koliko si dao za reprezentaciju. Veliko zadovoljstvo mi je bilo igrati sa tobom, hvala ti na svemu ratniče,' riječi su pak iznenađenog Dejana Lovrena.

Kratko je pozdravio suigrača i Danijel Subašić...