OSTAJE ILI ODLAZI

Menadžer otkrio Mandžine planove za budućnost

07.01.2014 u 22:03

Bionic
Reading

Ivan Cvjetković, menadžer Marija Mandžukića, u zadnje vrijeme je često na meti talijanskih novinara koji se raspituju za mogućnost prelaska hrvatskog reprezentativca u Juventus

Cvjetković je u nekoliko navrata istaknuo kako Mandžukić ne namjerava napustiti redove njemačkog i europskog prvaka Bayerna, bez obzira na sada već službeno objavljeni dolazak Roberta Lewandowskog u taj klub iz dortmundske Borussije idućeg ljeta. Isto je ponovio i u razgovoru za Fantagazzettu.

'Juventus me nije kontaktirao. Nisam imao sastanke s čelnicima Juventusa u Torinu. Činjenica da je Mandžukić sretan što je u Bayernu i na umu mu je samo osvajanje novih trofeja s tim klubom. Njegova je volja jasna. Ugovor s Bayernom veže ga do 2016. godine i namjerava ga odraditi do kraja. Takva je situacija', izjavio je Cvjetković.

U prijevodu, zapravo sve govori kako je Mandžukićev status u Münchenu i dalje isti bez obzira na skorašnji dolazak Poljaka Lewandowskog u Bayern. I u bavarskom velikanu su nekoliko puta ponovili proteklih dana kako se nemaju namjeru riješiti hrvatskog reprezentativca, a i zašto bi kada Mandžo igra u životnoj formi.