turci se raspisali

Menadžer Marija Mandžukića najavio je njegov povratak na terene već u siječnju, i odmah se javio i klub u kojem već igra jedna hrvatska legenda

05.01.2021 u 16:59

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 34-godišnji Mario Mandžukić, prvi dio sezone 2020/21 proveo je bez kluba, samim time i bez službenih utakmica. No, čini se da bi u skorašnjem prijelaznom roku, ovaj borbeni Slavonac mogao obući dres turskog kluba

Mandžukić je ljetos napustio katarski Al-Duhail u kojem je proveo tek pola godine. Iskusni napadač je u Katar otišao iz Juventusa, ali to nije bio baš pravi potez za njega.

Hrvatski napadač se već mjesecima povezuje s mnogim klubovima, ali kako vrijeme prolazi on je i dalje bez angažmana.

Međutim, turski mediji pišu da bi Mandžukić mogao karijeru nastaviti u dresu Bešiktaša koji je obnovio interes za ovog 34-godišnjeg napadača.

Mandžukić je ljetos tražio plaću od tri milijuna eura plus bonus zbog potpisa ugovora, ali je Bešiktaš to odbio. No, sada je Hrvat navodno spreman prihvatiti i u pola manju plaću što bi moglo odgovarati turskom klubu.

Osim s Bešiktašem Mandžukića se još povezuje s Marseilleom, ali izglednijim se čini da bi karijeru mogao nastaviti u Turskoj, u kojem bi ga dočekao i bivši suigrač iz reprezentacije, Domagoj Vida.

A da se Mandžukić vraća nogometu, prije par dana potvrdio je i njegov menadžer Ivan Cvjetković.