'tarzan' otvoreno

Ivan Cvjetković opleo po izborniku Zlatku Daliću zbog jedne izjave o Bruni Petkoviću te krivim odlukama u finalu SP-a; dotakao se i Mandžukića otkrivši detalje njegova povratka

30.12.2020 u 12:36

Bionic
Reading

Bivši nogometaš, između ostalih i zagrebačkog Dinama, potom i član hrvatske reprezentacije na prvoj povijesnoj utakmici protiv SAD-a, a danas poznati menadžer Ivan Cvjetković, bio je gost na podcastu Sportskih novosti

Ivan Cvjetković, bivši stasiti napadač, poznat i pod nadimkom 'Tarzan', danas radi kao menadžer, ali u medije baš i ne izlazi. No, ovog puta, u podcastu Sportskih novosti, bio je posve iskren i izravan.

Puno je govorio o igračima o kojima brine, a možda i najpoznatiji njegov 'štićenik' jest Mario Mandžukić. I zato je upravo Cvjetković najkompetentniji objasniti zašto bivši hrvatski reprezentativac nije završio u Manchester Unitedu te je objasnio zašto još uvijek nema klub. Slobodan je i povratak je sve bliže...

'Kako god, Mandžo se u siječnju vraća na teren, a uvjeren sam da je njegovo tijelo bolje nego Zlatanovo, koji s 39 sjajno igra u Milanu', između ostalog kazao je Cvjetković o svom igraču koji bi se u siječnju trebao vratiti na veliku scenu.

Puno toga zanimljivog kazao je i o Bruni Petkoviću, još jednom vrhunskom centarforu o kojem kao menadžer godinama skrbi. Otkrio je Cvjetković zbog čega Petković dobar dio ove polusezone nije bio u top formi, a onda se obrušio na izbornika Zlatka Dalića zbog jedne sporne izjave o napadaču zagrebačkog Dinama za kojeg interes pokazuju mnogi bogati klubovi.

'Rekao je za njega da je na 20%? A to onda puno govori o izborniku', između ostalog je kazao Cvjetković.

Iznio je Cvjetković i nekoliko detalja vezanih uz Mateja Mitrovića, nekadašnjeg reprezentativnog stopera, također igrača u njegovoj menadžerskoj agenciji i kako ga je i u tom slučaju prije SP-a u Rusiji izbornik Zlatko Dalić silno razočarao:

'Matej (op.a. Mitrović) bio je ozlijeđen i vratio se nakon te ozljede. Igrali su derbi, jer počeo je play-off, protiv Genka. I dobiju utakmicu 1:0, a on bude igrač utakmice. Ali pet dana nakon te utakmice, on dobiva poruku od Dalića (op.a. izbornika Zlatka), 'kako si, jesi počeo trenirati?' Toliko o tom odnosu', rekao je Cvjetković i objasnio otkad je zahladio njegov odnos s aktualnim izbornikom.

Izvor: Društvene mreže