slovenci na mukama

Matjaž Kek u Dinamu bi zarađivao tri puta više nego kao slovenski izbornik: Zagrepčani su vrlo agresivni...

13.07.2020 u 17:50

Bionic
Reading

Momčad Dinama od povratka na terene u 'postkorona sezoni' izgleda loše. Nije uspjela ni šok-terapija s instaliranjem Zorana Mamića na klupu uoči derbija protiv Hajduka, i vrlo je izvjesno da će 'v.d. trener' održati riječ i nakon kraja sezone prepustiti kormilo nekom novom nogometnom stručnjaku

Prošlog tjedna iz Dinama su jasno i glasno poručili kako je Zoran Mamić tek privremeno rješenje na trenerskoj klupi i kako će voditi momčad samo do kraja sezone.

A na tom istom obraćanju, član Uprave kluba, Krešimir Antolić, jasno je rekao kako su u Maksimiru podcrtali ime slovenskog trenera Matjaža Keka, aktualnog nogometnog izbornika susjedne nam države.

No, Kek je odmah povukao 'ručnu' i rekao da prvo mora razgovarati s čelnicima Slovenskog nogometnog saveza, jer uz reprezentaciju ima čvrsti ugovor.

Tijekom vikenda po tom se pitanju nije više oglašavao nitko, ali u slovenskom Dnevniku očito su dobili informaciju kako bi Kek u Dinamu mogao zarađivati i do 800.000 eura po sezoni, što je tri puta više nego ima trenutno na klupi Slovenije.

'Zagrepčani su vrlo agresivni. I na svaki način žele ga dovesti u Maksimir', šapnuo je Dnevniku netko iz SNN-a.

Naravno, ni Slovenci još nisu sigurni hoće li Kek pogaziti svoju riječ i poništiti ugovor kojeg ima do 2022. godine, ali zanimljivo je da su mu već pronašli nasljednika. Riječ je o Darku Milaniču.

No, tekst završavaju podsjećajući Keka što je izgovorio u studenome 2018. godine.

'Od povratka na slovensku klupu osjećam zadovoljstvo i nacionalni ponos, a iz toga dolazi i veliki motiv i još veći izazov'.

  • +11
Dinamo - Hajduk (34. kolo HT Prve lige) Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL