proslavio se u melbourneu

Mate Pavić žestoko odgovorio na prozivku izbornika Krajana

29.01.2018 u 12:44

Bionic
Reading

Hrvatski tenisač, Mate Pavić, osvojio je prošlog vikenda dva naslova na Australian Openu, u igri parova - muških i mješovitih

Pred hrvatskom Davis cup reprezentacijom okršaj je protiv reprezentacije Kanade. Izbornik Krajan za taj je okršaj pozvao Marina Čilića, Bornu Ćorića, Viktora Galovića, Ivana Dodiga i Franka Škugora, ali ne i Matu Pavića, dvostrukog osvajača na netom završenom Australian Openu.

  • +9
Mate Pavić i Gabriela Dabrowski Izvor: Reuters / Autor: ISSEI KATO

Tu svoju odluku Željko Krajan je komentirao riječima:

'Istina je da je Mate Pavić dobijao poziv za svaki Davis Cup meč u zadnjih par godina u kojima ga nije bilo u reprezentaciji. Ja sam njega svaki puta pokušao kontaktirati, ali on je svaki puta odbijao komunikaciju. Druge istine tu nema. Koji su to problemi, kada je sve to počelo i zašto se to nije riješilo? Ja samo mogu reći da on više ne želi igrati za reprezentaciju', izjavio je Krajan. 

No, za HTV Splićanin Pavić ponudio je durgačiju priču.

'Izbornik Krajan je izjavio da me zvao svaki put za susrete Hrvatske, što je daleko od istine. Nikakav poziv nisam primio od 2014. do 2017. i zadnji put je istina da sam dobio poziv, koji je više bio na inicijativu i poticaj nekih drugih osoba s kojima se sjelo i probali smo razgovarati i riješiti taj problem koji postoji, ali s moje strane je to sada, nažalost, završena priča. Ja neću igrati za Hrvatsku dok god je izbornik Željko Krajan', rekao je Mate Pavić.

S obzirom na to kako je izbornik Krajan preko medija razgovarao i s Bornom Ćorićem, nekako se stječe dojam da izbornik ipak ima nekakvih problema. Ako ni u čemu, onda u komunikaciji s igračima.