postaje 'žuto-crni'?

Mario Mandžukić se u senzacionalnom transferu vraća u Njemačku? Ovo je prilika da se osveti Bayernu...

24.05.2019 u 10:36

Bionic
Reading

Ljetni prijelazni rok tek se zahuktava, a čini se kako bi u Njemačkoj moglo biti vrlo zanimljivo. Dortmundska Borussija je u samo nekoliko dana potrošila 100 milijuna eura na četiri zvučna pojačanja, a sada bi na Signal Iduna Park mogao stići iskusni hrvatski napadač

'Mario Mandžukić je prošle godine bio beskrajno dobra priča. Već neko vrijeme intenzivno razgovaramo i raspravljamo kako bismo mogli pojačati momčad...', otkrio je za njemačke medije Matthias Sammer, legendarni njemački nogometaš koji trenutno radi kao savjetnik u dortmundskoj Borussiji.

Sammer je u karijeri igrao za Stuttgart, Inter i Borussiju (D), u Stuttgartu i Borussiji je radio i kao trener, a od 2012. do 2016. godine bio je sportski direktor minhenskog Bayerna, baš u sezonama kad je u bavarskom velikanu 'harao' naš Mario Mandžukić (33).

Baš je zato ova vijest i uzdrmala njemačku nogometnu scenu, Sammer jako dobro zna koliko i što sve Mario Mandžukić može donijeti mladoj momčadi 'žuto-crnih', a sigurno je kako u svojim veteranskim godinama ne bi trebao biti preskup.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nije nevažno spomenuti kako je Borussija našeg napadača željela dovesti još prošlog ljeta nakon SP-a u Rusiji, ali čelnici Juventusa nisu bili zainteresirani za taj transfer. No, sad je prilika da se Mandžo, ako prihvati ponudu 'žuto-crnih', napokon 'osveti' Bayernu koji ga se svojedobno hladno riješio jer je na njegovu poziciju baš iz Borussije stigao Robert Lewandowski.

Veliku ulogu u mogućem transferu i Mandžukićevoj budućnosti u Torinu imat će i izbor novog trenera Juventusa nakon što je Massimiliano Allegri dobio otkaz na klupi 'stare dame'.