odgovor iz bologne

Mario Mandžukić ima novi klub i vraća se u Italiju? Evo što je po tom pitanju rekao srpski trener Siniša Mihajlović

31.10.2020 u 10:14

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 34-godišnji Mario Mandžukić, još uvijek je bez kluba. Puno se pisalo o tome gdje bi mogao nastaviti karijeru, a posljednjih dana kao opcija se spominjala talijanska Bologna, koju vodi bivši srpski reprezentativac a potom i izbornik, Siniša Mihajlović

'Srebrni' sa SP-a u Rusiji, Mario Mandžukić, koji se potom i oprostio od reprezentativnog dresa, od srpnja i raskida ugovora s katarskim Al Duhailom, slobodan je igrač i čeka novi angažman.

Tijekom prijelaznog roka spominjalo ga se kao novog igrača brojnih klubova, od Rome, Milana, Sassuola, pa povratka u Juventus, do njemačkih Bayerna, Borussije, pa i ruskog Lokomotiva, turskog Bešiktaša...

Ipak, ništa se od toga nije realiziralo, ali Mandžukić je ipak zanimljiv na nogometnom tržištu i svakih nekoliko dana pojavi se informacija kako ga želi neki od klubova. Posebice kada se ozlijedi netko od napadača, pa se 'pod hitno' traži zamjena, koja može u istom trenutku pristupiti klubu, što je slučaj i s Mandžukićem.

Pa je tako u petak stigla informacija kako Mandžukića želi Bologna, kojoj se ozlijedio Paragvajac Federico Santander.

'Ne uzimam igrače samo zato da bih kupovao, čak i kada je u pitanju Mandžukić. On je bez ugovora, ali već neko vrijeme nije odigrao ni utakmice, te bi mu trebalo dosta vremena da se uklopi. Ne bi nam odmah bio od pomoći', objasnio je srpski trener Siniša Mihajlović.

'U ovom trenutku ne vidim kako bi Bologna do siječnja mogla tražiti pojačanja. Moramo biti pametni, razmisliti, da upotrijebimo mozak pri donošenju odluka. Nemojte da budemo kao talijanska vlada koja donosi dekrete i odluke bez ikakve odgovornosti', završio je Mihajlović.