košarkaška euroliga

Mario Hezonja usred Beograda zabio 16 koševa za novu uvjerljivu pobjedu Real Madrida

28.11.2023 u 22:27

Bionic
Reading

Košarkaši Real Madrida pobijedili su Maccabi Tel Aviv 99:70 u zaostaloj utakmici 6. kola Eurolige, odigranoj u utorak u dvorani Aleksandar Nikolić u Beogradu, a ponajbolji igrač u momčadi branitelja naslova bio je hrvatski reprezentativac Mario Hezonja koji je zabio 16 koševa

Dubrovčanin je u igri proveo 22:42 minute i iz igre je za ukupno 16 zabijenih koševa gađao 6/13, za tricu 2/6, a uz to je imao i pet skokova te jednu asistenciju.

Najbolji Realov igrač u ovom dvoboju bio je Walter Tavares s 19 koševa, osam skokova i dvije asistencije, dok je Džanan Musa ubacio 15 koševa, a Facundo Campazzo je uz 11 koševa imao devet asistencija.

Najbolji igrač Maccabija bio je Lorenzo Brown sa 16 koševa i devet asistencija, dok je Josh Nebo spojio 14 koševa i devet skokova.

Real Madrid je jedina momčad s maksimalnih 10-0 nakon deset odigranih utakmica, a najbliži pratitelj je Barcelona s 8-2. Maccabi je u skupini od pet momčadi koje imaju polovičan učinak (5-5), a poredale su se od sedmog do 11. mjesta.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

Standings provided by Sofascore