CRVENI PIJETLIĆI...

Mario Balotelli 'srušio Bilića' nakon svađe sa suigračem

20.02.2015 u 09:04

Bionic
Reading

Liverpool je na Anfieldu u završnici svladao žilavi Bešiktaš trenera Slavena Bilića, a pogotku odluke prethodila je vidna nesuglasica Liverpoolovih napadača

Dejan Lovren i Mario Balotelli u ogled Liverpoola i Bešiktaša ušli su u 63. minuti, a u 85. Talijan je zabio za pobjedu redsa. Jordan Ibe je izborio penala koji je s bijele točke sigurno konvertirao u konačnan rezultat 1:0. Loptu je nakon prekršaja uzeo kapetan Henderson, a sekundu kasnije prišao mu je Balotelli i uzeo loptu.

Malo je zakasnio Daniel Sturridge koji je kapetana pitao zašto on ne puca. Tako je očito bilo dogovoreno u svlačionici, no Balotelli je ušao s klupe i svojevoljno 'promijenio poredak'. On je, kada nema kapetana Gerrarda, prvi izvođeč najstožih prekida, ali prije ozljede bio je to i Sturridge... Očito se nisu dovoljno jasno dogovorili i iza 'mrtvog hladnog' Balotellija Sturridge je uzaludno protestirao kod kapetana, a malo zatim i kod Balotellija. Mario se pravio kao da ga nema i spremao se zabiti gol.


Balotelli, koji je u karijeri pogodio više od 95 posto izvedenih penala, mirno je poslao Gönena u jednu a loptu u drugu stranu i proslavio gol. Dok je ostatak momčadi grlio strijelca Sturridge ga je 'potapšao iz daljine'... Trener Rodgers morat će definirati ovu dilemu da spriječi svoje 'pijetliće' da prirede reprizu u ostatku sezone.


Demba Ba imao je dvije odlične prilike za iznimno čvrsti Bešiktaš, no za razliku od lanjske utakmice odluke protiv Chelseaja nije iskoristio poklone redsa (prvi pokušaj sjajno mu je obranio Mignolet), dok je za Liverpool najbolju priliku početkom nastavka propustio Lallana.

Uzvrat je u istanbuklu za deset dana, gdje će treneri Bilić, Jurčević i Rak rebati 'pobjedu hendikepom' svojih igrača kako bi spriječili Liverpool u novom slavlju u njima iznimno dragom Istanbulu.