nikad se neće opametiti

Mario Balotelli opet briljira; sad je platio konobaru da se Vespom s rive odveze u more

08.07.2019 u 15:32

Bionic
Reading

Zločesti dečko svjetskog i talijanskog nogometa nastavlja 'oduševljavati' sve oko sebe. Mario Balotelli (28) rođen je za skandale, kad ih on i nije izazivao oni su se nekako 'lijepili' za njega, ali 'ludi Mario' nikad nije previše mario zbog toga

Ljetni prijelazni rok se zahuktava, većina slobodnih nogometaša svim se silama (zajedno sa svojim menadžerima) trudi izboriti što bolji i unosniji angažman za sljedeće sezone. Dobar dio ih se nakon kraćeg odmora već vratio treninzima kako bi što spremniji dočekali novu sezone. Da, dobar dio... Ali ima i onih koji još uvijek uživaju u blagodatima sunca i mora.

Jedan od njih je i Mario Balotelli (28) koji dio ljetnih praznika, a možda i duže jer je službeno slobodan igrač, provodi na jugu Italije. Tako 'ludi Mario' uživa u Napulju jer mu je ugovor s francuskim Marseilleom istekao, a za sada novog angažmana nema na vidiku. Zainteresirana je bila Parma, ali ispalo je da Mario i njegov menadžer Carmine Mino Raiola ipak traže malo previše te do dogovora nije došlo.

Zato se Balotelli niti ne brine, dapače, uživa u ljetnom provodu, a koliko mu je dobro procijenite sami. Naime, 'ludi Mario' se kladio s vlasnikom/konobarom jednog od tamošnjih lokala. Ponudio je Mario 2000 eura u okladu da se ovaj neće sa svojom Vespom usuditi s rive odvesti u more.

No, zaboravio je Balotelli na nepopravljivi južnjački temperament Napolitanaca, pogotovo kad se radi o lakoj zaradi! Tako je i ovaj ugostitelj iz Mergellina, jedne od četvrti Napulja, spremno prihvatio okladu. Skinuo se u donje rublje, sjeo na svoju Vespu i - odvezao se s rive ravno u more!

Jasno, Balotelli je sve to snimao, u pozadini se čuje kako 'umire' od smijeha, ali valjda zato jer je shvatio kako je na glup način ostao bez 2000 eura. No, s obzirom na to koliko je u karijeri do sada zaradio, te koliko je uspio i potrošiti na gluplje stvari, ovo mu i nije bio neki gubitak. Dapače, barem su se svi dobro nasmijali i proveli...

Još je sretniji bio pobjednik oklade koji je jednim skokom s rive, istina s motorom, zaradio 2000 eura. No, on je barem imao jasnu računicu.

'Prihvatio sam okladu jer moja Vespa ionako vrijedi samo 600 eura', otkrio je nakon što se dokopao obale i dodao:

'Uspio sam i zaraditi...'

Istina, zaradio je, a ostala mu je i njegova voljena Vespa s kojom je 'sletio' u more. Odmah su je izvukli na obali i ona je - iako fino namočena - upalila! Čudo tehnologije!

  • +8
Mario Balotelli Izvor: Profimedia / Autor: Matteo Ciambelli / Sipa Press