UZ ŠIMUNIĆA ZA BOLJITAK RUDEŠA

Marić otkrio koja mu je Hajdukova pjesma 'u uhu', ali i što Bilima treba za naslov

30.04.2023 u 14:35

Bionic
Reading

Vodeća momčad SuperSpor Prve nogometne lige, NK Rudeš, prije nekoliko dana predstavila je novog predsjednika - Josipa Šimunića. No, nije samo ovaj legendarni reprezentativac dio uspješne priče na zapadu Zagreba. Naime, ulogu sportskog direktora obnaša Silvio Marić, a ove su nedjelje imali zajednički nastup pred TV kamerama

I upravo je ovaj dvojac bio gost emisije Sport nedjeljom, voditelja Ante Breke.

Govorili su o ambicijama kluba, ali kako je Šimunić ponavljao 'prvo trebaju osigurati ulazak u društvo najboljih', odnosu snaga u hrvatskom nogometu, Hajdukovoj sjajnom juniorskoj momčadi.

Naglasio je Šimunić i da kao predsjednik kluba želi uvjeriti ljude u upravi Gradu kako izgradnja, odnosno stavljanje stadiona u Rudeškoj cesti u funkciju prvoligaškog nogometa, grad Zagreb neće koštati ni eura. Istaknuo je i kako bi jednog dana želio raditi kao trener, ali u klubu, dok je Silvio Marić najavio kumu i prijatelju, Dariju Šimiću i Igoru Bišćanu 'utakmice na nož'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

No, odgovorio je Marić i na pitanje koja mu se Hajdukova pjesma sviđa, ali i što se treba dogoditi da Hajduk bude prvak. Odnosno kada bi se to moglo dogoditi.

'Dinamo je još u velikoj prednosti, a Leko i Hajduk trebaju dovesti barem šest, sedam pojačanja'.

Njihov zanimljiv TV nastup pogledajte u video-prilogu.

Izvor: tportal.hr / Autor: Sport nedjeljom