GLEDAO U HOTELU

Maradonu nisu pustili na Maracanu!

18.06.2014 u 21:51

Bionic
Reading

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Diego Maradona nije mogao uživo gledati utakmicu SP-a Argentina-BiH u Rio de Janeiru jer ga zaštitari nisu pustili na stadion Maracana

Maradona ima novinarsku akreditaciju jer radi za jednu TV-postaju, no malo je okasnio na početak dvoboja, a na ulazu ga nisu pustili na stadion pod izlikom da nema mjesta u novinarskoj loži.

'Nisu me pustili da uđem, pa sam se vratio u hotel i odgledao na TV-u drugo poluvrijeme. Jedan od čuvara na ulazu me ni pod koju cijenu nije htio pustiti, mada me prepoznao', kazao je Maradona. Poznati je antagonizam Brazilaca i Argentinaca, no posve je čudno da netko Maradonu ne pusti na utakmicu i to kada igra Argentina.

O tom slučaju je obaviještena i FIFA, koja je priopćila da "Maradona možda nije imao pravilnu akraditaciju za utakmicu". Ovo svjetsko prvenstvo nije nimalo sentimentalno prema najvećim jer je i Pele prvo poluvrijeme utakmice Brazil-Meksiko morao odslušati na radiju u svom vozilu budući da je zapeo u prometnoj gužvi na prilazu stadionu u Fortalezi.