KICKEROVO IZVJEŠĆE

Mandžukić najbolji Hrvat u 6. kolu Bundeslige

01.10.2012 u 11:42

Bionic
Reading

Mario Mandžukić je na subotnjem gostovanju kod Werdera ušao u igru u 58. minuti, ali ni to ga nije omelo u postizanju pogotka, već šestog ove sezone u Bundesligi. Prvi je strijelac prvenstva u ovom trenutku, a za svoju je igru u bremenskoj pobjedi (2-0) nagrađen ocjenom 2.5

Mario Mandžukić najbolje je ocijenjeni hrvatski nogometaš u 6. kolu Bundeslige prema analizi njemačkog magazina Kicker.

Bayernov je napadač na subotnjem gostovanju kod Werdera ušao u igru u 58. minuti, ali ni to ga nije omelo u postizanju pogotka, već šestog ove sezone u Bundesligi. Prvi je strijelac prvenstva u ovom trenutku, a za svoju je igru u bremenskoj pobjedi (2-0) nagrađen ocjenom 2.5. Pritom treba podsjetiti da je najviša ocjena u Kickeru 1, a najniža 6.

HSV je u subotu svladao Hannover s 1-0, a u slavlju su sudjelovala i dvojica hrvatskih reprezentativaca. Pritom je, prema procjeni Kickera, bolji bio Milan Badelj koji je dobio trojku, dok je Ivo Iličević, koji je odigrao samo prvo poluvrijeme, zaradio četvorku.

Wolfsburg je odigrao još jednu slabu utakmicu. Kod kuće je poražen od Mainza s 2-0, a među lošijim igračima na terenu je bio Ivica Olić koji je, u skladu s time, dobio vrlo slabu peticu.

Dodajmo još da je bosansko-hercegovački reprezentativac Vedad Ibišević uvršten u momčad kola. Bio je strijelac u gostujućoj pobjedi Stuttgarta kod Nürnberga (2-0) za što je dobio ocjenu 2.