PLJUŠTE POHVALE

'Mandžukić? Ma on je fantastičan i sjajan!'

03.02.2014 u 08:32

Bionic
Reading

Sjajna igra Marija Mandžukića u pobjedi protiv Eintrachta (5-0) oduševila je sportskog direktora Bayerna Matthiasa Sammera koji je posebno nakon utakmice pohvalio hrvatskog nogometaša

Naš je napadač, podsjetimo, izostavljen iz kadra za nedavnu utakmicu protiv Borussije Mönchengladbach, a objašnjenje iz kluba je bilo da se nije dovoljno zalagao na treninzima. Vraćen je u sastav za dvoboj protiv Stuttgarta u kojem je ušao u igru u drugom poluvremenu, a ove je nedjelje napokon osvanuo i u udarnoj momčadi.

U prvom je poluvremenu izravno asistirao za prvi pogodak Marija Götzea, a nakon njegova udarca glavom, koji je blokirao Alexander Madlung, Franck Ribery je zabio za 2-0. Na koncu se Mandžukić i sam upisao u strijelce, postigao je pogodak za konačnih 5-0 u 89. minuti.


'Mandžukićev odgovor na terenu je bio fantastičan. Uložio je veliki napor u nedjeljnu utakmicu', rekao je Sammer za Sky i dodao:

'Mario je odigrao sjajno prvo poluvrijeme, to je ono što nam je trebalo. Na odličnom je putu i svi smo sretni zbog toga.'

Njemačka 1. liga, 19. kolo
Bayern Munchen 5 0 Eintracht Frankfurt
Strijelci
1:0 M. Götze (12') 2:0 F. Ribery (44')
3:0 A. Robben (67') 4:0 M. Mandžukić (89')
Sastavi
M. Neuer
Dante
J. Boateng
D. Alaba (75' D. Contento)
Rafinha
P. Lahm
M. Götze (75' C. Pizarro)
Thiago
F. Ribery
X. Shaqiri (65' A. Robben)
M. Mandžukić
K. Trapp (77' F. Wiedwald)
M. Russ
A. Madlung
C. Djakpa
S. Jung
J. Flum
P. Schwegler (65' F. Wiedwald)
T. Barnetta (62' S. Aigner)
Joselu
A. Meier
J. Rosenthal