nije mogao šutjeti

Mandžukić potpisao za Milan, a ubrzo su se javili i navijači Juvea; Hrvatu su poslali jasnu poruku, a nije dugo trebalo čekati ni na njegov odgovor

19.01.2021 u 12:32

Bionic
Reading

Mario Mandžukić potpisao je za Milan, a navijači Juventusa su mu poslali emotivnu poruku na koju nije ostao imun

Nekadašnji hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić u utorak je i službeno postao igračem Milana. Mandžo je potpisao ugovor s talijanskim divom i do kraja ove sezone bi trebao zaraditi oko dva milijuna eura, a isti ugovor bi se trebao i produljiti na još jednu sezonu ako Milan izbori Ligu prvaka.

'AC Milan je oduševljen što može objaviti da je Mario Mandžukić potpisao ugovor. Klub i napadač su potpisali ugovor do kraja ove sezone s opcijom produljenja na još jednu sezonu, javili su iz Milana i dodali da će hrvatski napadač nositi broj devet na dresu.

Mandžukić je do sada u karijeri igrao za Marsoniju, Željezničar Slavonski Brod, NK Zagreb, Dinamo, Wolfsburg, Bayern, Atletico Madrid, Juventus i Al-Duhail s kojim je ugovor raskinuo prošlog ljeta nakon samo pola godine i sedam utakmica i jednog zabijenog gola. Od tada traži klub i sada ga je pronašao u Italiji.

Dubok trag u Serie A ostavio je u dresu Juventusa za koji je igrao pet sezona i u 162 utakmice zabio 44 gola. Navijači Juventusa ga i dan danas obožavaju i nikada neće oprostiti svojem klubu što ga je pustio da ode kad ga je iz kluba praktički protjerao Maurizio Sarri. Na svojem Instagram profilu Curva Sud Juventus navijači su Mandžukiću poslali emotivnu poruku.

'Marione, uvijek ćeš biti u našim srcima zbog onoga što si radio, zbog svoje predanosti i posebnog odnosa koji si imao s nama. Voljeli smo te zbog borbenosti koju si pokazivao na svakoj utakmici. Voljeli smo te zbog straha koji si izazivao kod protivnika. Voljeli smo te jer se nisi smijao i zbog onih rijetkih trenutaka kada si to ipak radio. Uglavnom, popis razloga je dug, ali stvarno smo voljeli ovog igrača', stoji u poruci Juventusovih igrača koji dodaju:

'Međutim, Marione će idućih šest mjeseci biti igrač Milana. On je profesionalac i pod svaku cijenu se želio vratiti u Italiju. Ne osuđujemo ga zato što će sada igrati za našeg rivala, ali će nas boljeti da ga vidimo kao protivnika na terenu, a mislimo da će to boljeti i njega. Dragi Marione, želimo ti da ovih šest mjeseci u Italiji provedeš u najljepšem raspoloženju, ali bez pobjeda. Ciao, Marione. Tvoji navijači Juventusa.'

Nije dugo trebalo čekati na Mandžin odgovor. U komentaru na ovu objavu Mario je kratko zahvalio navijačima.

'Hvala na prekrasnim riječima. Uvijek ću biti ponosan na njih', poručio je Mandžo i izazvao lavinu pozitivnih reakcija.